Biletele pentru meciurile demonstrative din cadrul Sports Festival se pot achiziționa online de pe enterix.ro și bilete.ro. Sau fizic din rețeaua bilete.ro și Caseria Sălii Polivalente.

Program casierie Sala Polivalentă
Marți - Vineri: 12:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-14:00
Duminică - Luni: închis
Program casierie Cluj Arena
Luni - Vineri: 12:00-18:00
Sâmbătă - Duminică: 10:00-16:00
1. Intrarea la Festival

Persoanele fizice pot să participe fără a avea obligația deținerii unui Bilet doar în calitate de vizitatori ai Festivalului, fără însă a avea acces în Zona Meciurilor Demonstrative sau posibilitatea de a participa activ la competiții sportive.

Participarea la Meciurile Demonstrative se face utilizând unul din următoarele tipuri de Bilete:

I. Meciul Demonstrativ de Fotbal:

Accesul în incinta Cluj Arena pentru meciul demonstrativ de fotbal pentru posesorii de Bilete se face prin intrarea aferentă fiecărei zone conform mențiunilor din Bilete sau Invitațiile deținute, începând cu ora 16.30 în data de 16 iunie.

În data de 15.06.2018, înaintea Meciului demonstrativ de fotbal, va avea loc antrenamentul oficial al jucătorilor. Accesul la acest antrenament este permis Participanților Autorizați, pe baza Biletului de acces care nu va fi scanat.

II. Meciul Demonstrativ de Tenis:

- Garantează Participantului Autorizat accesul în cadrul Sălii Polivalente la Meciul demonstrativ de Tenis pentru toată perioada desfășurării acestuia în următorul interval orar: 16.00-22.00 in data de 15 iunie.

Accesul în incinta Sălii Polivalente pentru meciul demonstrativ de tenis pentru posesorii de Bilete se face prin intrarea aferentă fiecărei zone conform mențiunilor din Bilete sau Invitațiile deținute.

IMPORTANT! Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor, precum și vânzarea la suprapreț a biletelor și/sau abonamentelor. Organizatorul își rezervă dreptul de a-i sancționa pe cei care vor fi găsiți că desfășoară astfel de activități, cât și de a anula biletele/abonamentele respective.

Biletul prin care se autorizează participarea la Meciurile Demonstrative este disponibil pe www.sportsfestival.com / www.entertix.ro / www.bilete.ro sau la puncte fizice de vânzare: Casieria Polyvalent Hall (Cluj-Napoca) și magazinele din rețeaua națională https://www.bilete.ro/info/retea/inmedio/

Informații suplimentare cu privire la condițiile detaliate aplicabile cumpărării de Bilete online sau în format fizic sunt furnizate de Enterix.ro și ceilalți Parteneri Contractuali care vând Bilete în locații fixe, pe interfețele de cumpărare a biletelor online sau în punctele de vânzare, în special în legătură cu următoarele aspecte: plata și metode de efectuare a plății, facturare, prelucrarea datelor și rambursare.

Biletele cumpărate nu pot fi returnate sau înlocuite. Participanții au obligația ca pe lângă Bilet să aibă asupra lor acte de identitate.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prețul biletelor fără a fi nevoie de înștiințare prealabilă.

În cazul în care Participanții Autorizați părăsesc locația de desfășurare a Meciurilor demonstrative în timpul desfășurării Meciurilor, Organizatorul va aplica Participanților Autorizați respectivi o Brățară ce atestă faptul că aceștia au dreptul de a reveni în locația de desfășurare a Meciului anterior finalizării acestuia.

Participanții Autorizați au obligația de a purta Brățările, pe durata de valabilitate a acestora, la încheietura mâinii sau, în cazuri excepționale și bine justificate, în alt loc vizibil, cu condiția ca Brățara să nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată. Organizatorii Festivalului pot inspecta Brățările la revenirea în locația de desfășurare a Meciului. Participantul Autorizat este pe deplin răspunzător pentru orice deteriorare sau pierdere a Brățării. Brățările deteriorate, care au fost resigilate sau tăiate, al căror sistem de închidere a fost deschis, cele având un diametru mai mare decât încheietura purtătorului sau la care s-a intervenit în orice fel, NU sunt valabile. Movement Team nu va înlocui brățările deteriorate sau pierdute.

Participanții Autorizați cu Brățări deteriorate își pierd dreptul de a reveni în locația de desfășurare a Meciului demonstrativ, fiind excluși în afara acesteia. În cazul în care, la accesul în locația de desfășurare a Meciurilor demonstrative, deținătorul Biletului este suspectat de dobândirea ilegală a Biletului, Movement Team își rezervă în mod expres dreptul de a solicita deținătorului Biletului să prezinte documente și/sau certificate prin care să verifice dobândirea sau achiziția legală a Biletului, dreptul de a evalua dacă acestea sunt valide și conforme, iar în lipsa unui document sau certificat satisfăcător, își rezervă dreptul de a invalida Biletul fără nicio obligație de rambursare a prețului de cumpărare și de a refuza intrarea persoanei respective în locația de desfășurare a Meciurilor demonstrative.

Copiii sub 5 ani au acces gratuit la Meciurile demonstrative, dacă sunt ținuți în brațe de un adult.
Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice, țigări și droguri. Minorii sub 5 ani au accesul gratuit în cadrul Zonei Meciurilor Demonstrative, în cazul în care vor fi însoțiți de un adult și ținuți în brațe de acesta. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.

Accesul minorilor între 5 - 14 ani la Meciurile demonstrative se va face numai pe baza unui Bilet valid și numai în compania unui adult. Accesul minorilor între 14-18 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid și a actului de identitate. Pentru participarea minorilor la competițiile sportive este necesar ca un adult să își asume răspunderea pentru un minor și are obligația să completeze și să semneze Anexa 1 – „Declarația de angajament”, fără de care nu va fi permisă participarea minorului la competițiile sportive, indiferent dacă are sau nu însoțitor. Persoana responsabilă va furniza în cadrul declarației de angajament date de contact la care poate fi contactată în cazuri de urgență.
La solicitarea echipei de securitate sau a reprezentanților Organizatorului sau a altor organe competente sau autorități, Participantul are obligația de a prezenta actele de identitate. La fiecare zonă de acces Participantul ia la cunoștință si este de acord cu prezentele TCG, care vor fi afișate în loc vizibil în perimetrul Festivalului, pe lângă celelalte mijloace de a fi făcute publice, ca de pildă prin intermediul Site-ului.

Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a Festivalului, Movement Team își rezervă dreptul de a restricționa tipul obiectivelor și dispozitivelor ce pot fi aduse atât în zona Meciurilor Demonstrative cât și în zona Festivalului. Prin urmare, este interzisă intrarea la Festival și în zona Meciurilor Demonstrative cu următoarele obiecte: * Droguri; * Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante); * Produse cosmetice * Ghiozdane sau borsete mai mari de 29cm x 21cm x 12cm * Cutii de băutură; * Conserve; * Artificii; * Lasere; * Spray-uri; * Bannere susținute de bețe; * Scaune; * Cuțite, arme, obiecte contondente; * Lanțuri; * Articole pirotehnice; * Mâncare sau băuturi; * Animale; * Umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor); * Materiale inflamabile sau explozive; * Aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR * Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți. Este permis accesul cu: - Aparate de fotografiat compacte; - Brichete. - Camere GoPro - Selfie stick-uri (de dimensiuni mici și din materiale ușoare) - Baterii externe - Medicamente; - Insulină; - Picături – uz medicinal; - Spray inhalator pentru astm; Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și cu maxim o doză zilnică.

Ca urmare a regulilor foarte stricte în privința obiectelor interzise, persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea Festivalului vor avea dreptul de a percheziționa Participanții. La intrarea în zona Meciurilor Demonstrative Participanții vor fi percheziționați în detaliu și orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi oprite la poartă, fără ca Organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru ele. Toți participanții sunt sfătuiți să consulte lista cu obiecte nepermise și să nu dețină asupra lor astfel de obiecte în cadrul Festivalului.

În ceea ce privește obiectele pierdute, Organizatorul va amenaja un spațiu special în care vor putea fi aduse astfel de obiecte și în care fiecare proprietar își poate recupera bunurile, dar nu mai târziu de următoarea zi după încheierea festivalului, ora 18:00. Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile Participanților ori pentru eventualele pagube produse. Este interzisă intrarea cu mașina, role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri, cât și cu alte dispozitive de genul acesta în Zonele Festivalului. Pentru confortul Participanților, Organizatorul își rezervă dreptul de a stopa temporar accesul acestora în anumite zone, în cazul în care consideră că zonele și-au atins capacitatea maximă autorizată.

Q: Ce inseamna plata ramburs?
A: Plata efectuata curierului in momentul in care primiti biletele.

Q: Ce fac dacă mi s-a furat/am pierdut biletul?  
A: În cazul în care cumpărătorul poate fi identificat vă putem reemite biletul contra unei taxe de 20 de lei/bilet. În cazul în care cumpărătorul nu poate fi identificat reemiterea biletului nu este posibilă.

Q: Se poate elibera factura fiscala?
A: Biletele sunt documente fiscalizate, nu aveti nevoie de factura.

Q: Este permisa fotografierea in cadrul festivalului?
A: Pentru profesionisti exista perioada de acreditare. Va rugam sa ne contactati

Q: Minorii au nevoie de accord parental?
A: Da, minorii au nevoie de accord parental pentru a putea participa la competitii, formularul il gasiti in momentul completarii pentru participare.

Q: Este permis fumatul in cadrul festivalului/ Cluj Arena/ Sala Polivalenta?
A: Fumatul este interzis in incinta Salii Polivalente si a Arenei

Q: Copiii cu varsta sub 5 ani au nevoie de bilet?
A: Copiii cu varsta sub 5 ani nu au nevoie de bilet si vor fi tinuti in brate de catre parinti.

Q: Pot intra in Cluj Arena cu o umbrela?
A: Accesul pe Cluj Arena cu o umbrela este strict interzisa.

Q: Ce modalitati de plata am in cadrul festivalului?
A: In cadrul festivalului vor exista cash point-uri unde veti primi un card pe care il veti putea alimenta cu bani pentru a putea face achizitii

Q: Persoanele cu mobilitate redusa au acces la meciurile demonstrative?
A: Da, va rugam sa ne contactati in prealabil.

Q: Pot beneficia de asistenta medicala in cadrul festivalului?
A: Da, pe teritoriul festivalului vor exista mai multe puncte medicale

Q: Bratarile sunt transmisibile?
A: Categoric NU.

Q: Pot intra la meci doar cu biletul tiparit?
A: Se poate intra cu bilet tiparit si/sau pe telefon?
Folosim sistemul de cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Toate datele personale stocate sunt in siguranta cu noi. Citeste mai mult.
x