Kendama

16 iunie
Sâmbătă - 12 - 20
Parcul Central
Eroii la Cluj este primul mare concurs de kendama organizat in Romania. În acest an se află la a treia ediție, și in cadrul concursului se adună cei mai buni jucători din România, dar și din străinătate. Miza concursului, pe lângă premiile oferite in acest an, este calificarea, pentru ocupantul locului 1, direct in finala EKO-Campionatul european de kendama, care anul acesta va fi organizat pentru prima dată în țara noastră.
Concursul va avea doua categorii.
  • Amatori - adresat jucătorilor de Kendama care au un nivel de joc de început sau mediu
  • PRO - categorie adresată jucătorilor avansați.

În curând pe site-ul www.sweetskendamas.ro va apărea și lista și video-ul cu trick-urile pe baza cărora se vor juca concursurile.
Pe lângă numeroase premii, câștigătorul de la avansați va avea asigurată participarea la Campionatul European de Kendama - EKO 2018 BUCUREȘTI, CA REPREZENTANT AL ROMÂNIEI
am citit si sunt de acord cu termeni și condiții
sunt de acord ca Sports Festival / Movement Team SRL să mă contacteze pentru detalii despre competiția la care mă înscriu
sunt de acord ca Sports Festival / Movement Team SRL să mă contacteze cu mesaje publicitare despre festival
nu doresc să primesc mesaje cu caracter publicitar după festival și doresc ca datele mele să fie șterse
declar pe proprie răspundere ca sunt apt din punct de vedere medical pentru a participa la competiție
Folosim sistemul de cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Toate datele personale stocate sunt in siguranta cu noi. Citeste mai mult.
x