Padel Tournament @Sports Festival

15 - 17 iunie
  • vineri, 15 iunie între orele 13.00-17.00
  • sâmbătă, 16 iunie între orele 10.00-18.00
  • duminică, 17 iunie între orele 10.00-20.00
Winners Sports Club, str. Calvaria FN
Fiecare echipă înscrisă in concurs va primi 2 bilete (1 bilet de persoana) la meciul demonstrativ de tenis Team Romania vs. Team World, din 15 iunie, la Sala Polivalentă. Biletele se ridică de la recepția Winners.
Turneul se va desfășura pe două categorii de joc:
CATEGORIA AMATEUR, 16 echipe - această categorie este dedicată celor care nu au luat până acum contact cu padelul sau sunt începători și vor să învețe mai bine atât regulile jocului, cât și tehnica;
CATEGORIA ADVANCED, 16 echipe - această categorie este dedicată celor care practică padelul in mod constant și pot susține un ritm de joc alert.
Sistemul de joc presupune meciuri eliminatorii (după sistemul „două din trei seturi’’), iar câștigătorii semifinalelor vor disputa finala mică, respectiv finala mare a competiției. Cei clasați pe podium vor primi premii din partea organizatorilor.
Facem precizarea că învinșii din primul tur vor participa în continuare la un turneu de consolare după aceleași reguli ca și cele de pe tabloul principal, învingătorii fiind de asemenea premiați.
Astfel, fiecare echipă înscrisă are posibilitatea de a juca cel puțin două partide și cel mult patru meciuri.
Data limită de înscriere este 11 iunie.
Pentru înscrieri, completați formularul de mai jos.
Taxa de participare este de 50 de lei de persoană.Aceasta va fi achitată pînă cel târziu în data limită a înscrierii, care este 11 iunie. Se poate achita la recepția clubului Winners Sports Club sau prin virament bancar în contul: CLUB SPORTIV WINNERS TENNIS CLUB
RO04BTRL01301205K55134XX, BANCA TRANSILVANIA CLUJ.

De asemenea, vom pune la dispoziția celor care doresc să învețe acest sport minunat un teren GRATUIT, în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10-20. Aceștia vor putea juca în echipe de 2 persoane, câte o oră fiecare echipă.

am citit si sunt de acord cu termeni și condiții
sunt de acord ca Sports Festival / Movement Team SRL să mă contacteze pentru detalii despre competiția la care mă înscriu
sunt de acord ca Sports Festival / Movement Team SRL să mă contacteze cu mesaje publicitare despre festival
nu doresc să primesc mesaje cu caracter publicitar după festival și doresc ca datele mele să fie șterse
declar pe proprie răspundere ca sunt apt din punct de vedere medical pentru a participa la competiție
Folosim sistemul de cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Toate datele personale stocate sunt in siguranta cu noi. Citeste mai mult.
x