Informații esențiale pentru voluntari

Sports Festival reunește cele mai îndrăgite sporturi și legende sportive timp de 4 zile, la Cluj-Napoca. Mai mult, amatori și profesioniști, părinți și antrenori, copii și campioni, toți pot practica sportul preferat sau pot învăța regulile unui sport nou, la Cluj-Napoca, în 14-17 iunie 2018.
Festivalul se află la prima ediție, avem multe dorințe pe care e musai să le realizăm, să le punem în practică.
Implicarea voluntarilor este esențială pentru noi. Cu ajutorul acestora vom putea să răspundem tuturor provocărilor. Clujul este un oraș în care implicarea voluntarilor în organizarea evenimentelor este evidentă. Datorită voluntarilor se întâmplă lucruri minunate.
Așa că te vrem în echipa noastră, să facem din Cluj-Napoca capitala sportului.

De ce să te înscrii?

Perioada de înscriere

21 - 31 mai - perioada de înscriere
1 - 3 iunie - evaluarea înscrierilor
4 iunie - trimiterea rezultatelor către voluntari

Ce trebuie să faci?

  1. Completează cu atenție formularul , până în 31 mai 2018. Răspunsurile tale ne vor ajuta să ne facem o idee dacă ești persoana pe care o căutăm.
  2. Răspunde la telefon și la numere necunoscute. După momentul înscrierii, s-ar putea să te contactăm pentru un interviu față în față.
  3. Citește-ți e-mailul si după interviu. La finalul procesului de selecție, vei primi rezultatele și mai multe informații despre următorii pași.

Pe cine căutăm?

Dacă locuiești în afara Clujului, te rugăm să ai în vedere faptul că transportul până în Cluj-Napoca și cazarea pe durata festivalului nu sunt asigurate de organizator.

În procesul de selecţie vor avea prioritate:

Beneficii pentru tine:

Folosim sistemul de cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Toate datele personale stocate sunt in siguranta cu noi. Citeste mai mult.
x